Мега Понуда

KAMELYA COLLECTION FULYA HOTEL HV1 - SIDE

 • Side, Turkey

690 €

за престој од 19.07.2020 до 25.07.2020 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезона

SUNMELIA BEACH RESORT

 • Side, Turkey

585 €

за престој од 26.07.2020 до 01.08.2020 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезона

ART BEACH HOTEL

 • Kemer, Turkey

565 €

за престој од 02.08.2020 до 08.08.2020 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезона

AMELIA BEACH RESORT HOTEL & SPA

 • Side, Turkey

595 €

за престој од 02.08.2020 до 08.08.2020 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезона

OZ HOTEL SUI RESORT

 • Alanya, Turkey

660 €

за престој од 05.08.2020 до 11.08.2020 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезона

M.C ARANCIA RESORT HOTEL

 • Alanya, Turkey

499 €

за престој од 19.07.2020 до 25.07.2020 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезона

HORUS PARADISE LUXURY RESORT 5* - SIDE

 • Side, Turkey

666 €

за престој од 05.08.2020 до 11.08.2020 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезона

VIKINGEN INFINITY 5* - ALANYA

 • Alanya, Turkey

654 €

за престој од 26.07.2020 до 01.08.2020 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезона

CLUB INSULA RESORT & SPA

 • Alanya, Turkey

494 €

за престој од 02.08.2020 до 08.08.2020 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезона

TRANS ATLANTIK HOTEL & SPA 5* - KEMER

 • Kemer, Turkey

525 €

за престој од 09.08.2020 до 15.08.2020 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезона

PERRE LA MER HOTEL

 • Kemer, Turkey

515 €

за престој од 19.07.2020 до 25.07.2020 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезона

ORANGE COUNTY RESORT HOTEL BELEK

 • Belek, Turkey

747 €

за престој од 02.08.2020 до 08.08.2020 по лице во DBL соба попустот важи за цела летна сезона

Директна соработка

Eurosava соработува со најголемите светски тоуроператори и со директни закупи на соби во хотелите во дестинацијата за да нуди на клиентите квалитетни туристички пакети.

UP-TO-DATE информации

EuroSava останува во контакт со хотели и пансиони, со цел да се ажурираат податоци што е можно побрзо.

Обемот на продажбите

Нашата стратегија е да се продаде што е можно најмногу пакети оnline, кој овозможува намалување на трошоците со промоција на лице место. Нашата понуда е многу разновидна и прифатлива.

Брзо најдете она што ви треба

EuroSava ви овозможува да пребарувате за правата дестинација користејќи брзо и модерно пребарување.

Ниски цени

Нашето задоволство е да ви понудиме што повеќе ниски цени.

Плаќање преку интернет

Ако сте ја избрале вашата дестинација тогаш ќе може да си извршете уплата преку интернет во нашиот сајт,веднаш после конфирмација а не подолго од времетраење од 24 часа а со тоа ке заштедете и време и пари.

Иднината е ONLINE

EuroSava сака да стане најголема онлајн продавница за патување од Македонија, со поврзување на хотелoт со туристите и обезбедување на најниски цени.

Сите информации на едно место

EuroSava е повеќе од портал резервации , тука можете да најдете повеќе за вашата дестинација: знаменитости, други туристички повратни информации и слики.