Eurosava

Eurosava е прв Македонски онлине тур оператор кој им овозможува на клиентите да букираат и плаќаатонлине.Нашата веб страна е така изработена со сите детали на дестинации ,хотели, цени и најмала информација ако барате ќе добиете.Постоиме од 1990 година со главна дејност организирање на чартер летови за многу дестинацииниз Европа а како главна дестинација е Анталија.Ова година внесовме новина при резервации ако букирате Онлине ве очекуваат изненадување од големи попусти ( ако користите Промо Код ) кој за секој хотел е различен.

  • За АНТАЛИА летаме со charter лет секој четврток и недела од 15.05.2016 до 26.09.2016
  • За Бодрум и Кушадаси летаме со Пегасус аирлинес 3 пати неделно
  • За Шпанија летаме со Wizzair 2 пати неделно
  • Во нашата веб старна За ГРЦИЈА можете сами онлине да резервирате хотели за сите региони
  • За Бугарија нудиме онлине Хотелско сместување во Црно Море.
Директна соработка

Eurosava соработува со најголемите светски тоуроператори и со директни закупи на соби во хотелите во дестинацијата за да нуди на клиентите квалитетни туристички пакети.

UP-TO-DATE информации

EuroSava останува во контакт со хотели и пансиони, со цел да се ажурираат податоци што е можно побрзо.

Обемот на продажбите

Нашата стратегија е да се продаде што е можно најмногу пакети оnline, кој овозможува намалување на трошоците со промоција на лице место. Нашата понуда е многу разновидна и прифатлива.

Брзо најдете она што ви треба

EuroSava ви овозможува да пребарувате за правата дестинација користејќи брзо и модерно пребарување.

Ниски цени

Нашето задоволство е да ви понудиме што повеќе ниски цени.

Плаќање преку интернет

Ако сте ја избрале вашата дестинација тогаш ќе може да си извршете уплата преку интернет во нашиот сајт,веднаш после конфирмација а не подолго од времетраење од 24 часа а со тоа ке заштедете и време и пари.

Иднината е ONLINE

EuroSava сака да стане најголема онлајн продавница за патување од Македонија, со поврзување на хотелoт со туристите и обезбедување на најниски цени.

Сите информации на едно место

EuroSava е повеќе од портал резервации , тука можете да најдете повеќе за вашата дестинација: знаменитости, други туристички повратни информации и слики.