ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

ЕУРОСАВА онлине тоуроператор има потреба за вработување на 2 Туристички водичи во Анталија и 2 туристички работници во канцелариите на Еуросава Скопје.

Услови за заинтересираните:

  1. Да е студент во факултет за туризам или да поседува диплома за завршен факултет на туризмот.
  2. Да поседува лиценца за водич.
  3. Да познава и зборува Англиски или Турски јазик.
  4. CV - од секој заинтересиран

Сите документи треба да се доставаат на адреса:

ЕУРОСАВА

УЛ. "ДАМЕ ГРУЕВ" 16 ЛОКАЛ 3 ДТЦ ПАЛОМА БЈАНКА 1000 СКОПЈЕ

ЕМАИЛ: MANAGER@EUROSAVA.COM

OГЛАСОТ СЕ ЗАТВАРА НА ДЕН 10.05.2016

Директна соработка

Eurosava соработува со најголемите светски тоуроператори и со директни закупи на соби во хотелите во дестинацијата за да нуди на клиентите квалитетни туристички пакети.

UP-TO-DATE информации

EuroSava останува во контакт со хотели и пансиони, со цел да се ажурираат податоци што е можно побрзо.

Обемот на продажбите

Нашата стратегија е да се продаде што е можно најмногу пакети оnline, кој овозможува намалување на трошоците со промоција на лице место. Нашата понуда е многу разновидна и прифатлива.

Брзо најдете она што ви треба

EuroSava ви овозможува да пребарувате за правата дестинација користејќи брзо и модерно пребарување.

Ниски цени

Нашето задоволство е да ви понудиме што повеќе ниски цени.

Плаќање преку интернет

Ако сте ја избрале вашата дестинација тогаш ќе може да си извршете уплата преку интернет во нашиот сајт,веднаш после конфирмација а не подолго од времетраење од 24 часа а со тоа ке заштедете и време и пари.

Иднината е ONLINE

EuroSava сака да стане најголема онлајн продавница за патување од Македонија, со поврзување на хотелoт со туристите и обезбедување на најниски цени.

Сите информации на едно место

EuroSava е повеќе од портал резервации , тука можете да најдете повеќе за вашата дестинација: знаменитости, други туристички повратни информации и слики.