Најдобри промо понуди

KAYA PALAZZO GOLF RESORT

 • Belek, Turkey

Promo Code

ROYAL ALHAMBRA PALACE 5* - SIDE

 • Side, Turkey

Promo Code

VIKINGEN INFINITY 5* - ALANYA

 • Alanya, Turkey

Promo Code

SUNMELIA BEACH RESORT

 • Side, Turkey

Promo Code

HORUS PARADISE LUXURY RESORT 5* - SIDE

 • Side, Turkey

Promo Code

MARTI MYRA HOTEL HV1 - KEMER

 • Kemer, Turkey

Promo Code

AMARA PREMIER PALACE HOTEL

 • Kemer, Turkey

Promo Code

XAFIRA DELUXE RESORT AND SPA 5* - ALANYA

 • Alanya, Turkey

Promo Code

CRYSTAL SUNSET LUXURY RESORT 5* - SIDE

 • Side, Turkey

Promo Code

CRYSTAL ADMIRAL RESORT SUITES 5* - SIDE

 • Side, Turkey

Promo Code

CRYSTAL AURA BEACH RESORT AND 5* - KEMER

 • Kemer, Turkey

Promo Code

CRYSTAL DE LUXE RESORT & SPA 5* - KEMER

 • Kemer, Turkey

Promo Code

CRYSTAL FAMILY RESORT & SPA 5* - BELEK

 • Belek, Turkey

Promo Code

CRYSTAL PALACE LUXURY RESORT & 5* - SIDE

 • Side, Turkey

Promo Code

CRYSTAL PARAISO VERDE RESORT 5* - BELEK

 • Belek, Turkey

Promo Code

CRYSTAL SUNRISE QUEEN LUXURY RESORT & SPA 5* - SIDE

 • Side, Turkey

Promo Code

CRYSTAL TAT BEACH GOLF RESORT 5* - BELEK

 • Belek, Turkey

Promo Code

NIRVANA LAGOON VILLAS SUITES

 • Kemer, Turkey

Promo Code

LAGO HOTEL ( Ex. AZURA SORGUN )

 • Side, Turkey

Promo Code

SUSESI LUXURY RESORT 5* - BELEK

 • Belek, Turkey

Promo Code

GRANADA LUXURY BELEK 5* - BELEK

 • Belek, Turkey

Promo Code

GRANADA LUXURY BEACH

 • Alanya, Turkey

Promo Code

ROYAL ADAM&EVE HOTEL

 • Belek, Turkey

Promo Code

Директна соработка

Eurosava соработува со најголемите светски тоуроператори и со директни закупи на соби во хотелите во дестинацијата за да нуди на клиентите квалитетни туристички пакети.

UP-TO-DATE информации

EuroSava останува во контакт со хотели и пансиони, со цел да се ажурираат податоци што е можно побрзо.

Обемот на продажбите

Нашата стратегија е да се продаде што е можно најмногу пакети оnline, кој овозможува намалување на трошоците со промоција на лице место. Нашата понуда е многу разновидна и прифатлива.

Брзо најдете она што ви треба

EuroSava ви овозможува да пребарувате за правата дестинација користејќи брзо и модерно пребарување.

Ниски цени

Нашето задоволство е да ви понудиме што повеќе ниски цени.

Плаќање преку интернет

Ако сте ја избрале вашата дестинација тогаш ќе може да си извршете уплата преку интернет во нашиот сајт,веднаш после конфирмација а не подолго од времетраење од 24 часа а со тоа ке заштедете и време и пари.

Иднината е ONLINE

EuroSava сака да стане најголема онлајн продавница за патување од Македонија, со поврзување на хотелoт со туристите и обезбедување на најниски цени.

Сите информации на едно место

EuroSava е повеќе од портал резервации , тука можете да најдете повеќе за вашата дестинација: знаменитости, други туристички повратни информации и слики.