ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

ЕУРОСАВА онлине тоуроператор има потреба за вработување на 2 Туристички водичи во Анталија и 2 туристички работници во канцелариите на Еуросава Скопје.

Услови за заинтересираните:

img

Да е студент во факултет за туризам или да поседува диплома за завршен факултет на туризмот.

img

Да поседува лиценца за водич.
Да познава и зборува Англиски или Турски јазик.

img

CV - од секој заинтересиран

img

Истражете неверојатни тури

Добијте идеја за патување

Придружи ни се

img

Сите документи треба да се доставаат на адреса:

ЕУРОСАВА
УЛ. "ДАМЕ ГРУЕВ" 16 ЛОКАЛ 3 ДТЦ ПАЛОМА БЈАНКА 1000 СКОПЈЕ
ЕМАИЛ: MANAGER@EUROSAVA.COM
OГЛАСОТ СЕ ЗАТВАРА НА ДЕН 10.05.2024

icon
Откријте го вашето совршено патување со само неколку клика. Прелистајте разновиден избор на дестинации и сместувања прилагодени според вашите преференции. Од одморалишта на тропски плажи до пријатни планински одморалишта, ние сме тука за вас. Резервирајте го вашиот следен незаборавен одмор кај нас денес!