Рана Резервација Анталија 2024

Еуросава Ви нуди до 45% попусти за рана резервација во најдобрите ресорти во Турција за 2019 година. Уживајте во предноста да платите на рати со гаранција и можност за откажување.

Понуди за рана резервација 2024

Еуросава нуди попуст за рана резервација до 45% за голем број на хотели. Кампањата за рана резервација со атрактивни попусти е најдобриот метод за резервирање. Раната резервација се однесува на популарните области на Анталија: Аланија, Сиде, Белек, Лара.

Што е рана резервација?

Резервација направена неколку месеци пред почетокот на летната сезона, со предностите на ниските цени и опциите за плаќање, што значи купување на летен одмор во зима. На овој начин, одморот кој го сакате ќе го платите по доста пониска цена отколку да го плаќате за време на летната гужва.

* Early Booking campaign; Valid for stays between 1 April - 31 October 2024 at the premises on the page.

Кога започнува раната резервација?

Периодот за рана резервација почнува во Ноември-Декември и продолжува до почетокот на летната сезона. Попустите се најголеми во првата фаза на периодот за рана резервација, а потоа во текот на петте фази полека опаѓаат.

Кога да резервирате?

Ако сакате летен одмор по достапни цени, не ја пропуштајте можноста за уплата во почетната фаза на периодот за рана резервација, кој започнува неколку месеци пред летната сезона. Не го пропуштајте попустот до неверојатни 45% проследен со олеснителни околности за плаќање, за да си загарантирате летен одмор на Медитеранот. Процесот на рана резервација се одвива во различни периоди со цел да се искористат сите можности. Колку повеќе чекате, толку помали стануваат попустите. Искористете ги најголемите попусти на почеток.

Која е предноста на раната резервација?

Раната резервација Ви нуди големи предности со атрактивни попусти и можност за плаќање на рати. Искористете шанса да одите во Анталија, Сиде или Белек по одлична цена. Од бутик хотели до големи ресорти, секој настапува со одреден попуст кој стигнува и до 45%.

Можно ли е да откажете рана резервација?

Едно од најголемите прашања при одлучувањето дали да резервиратесе проблемите што настануваат во случај на откажување на патувањето. Еуросава Ви гарантира дека нема да го имате овој проблем. Доколку направите сигурна рана резервација, можете да го откажете патувањето од 7 дена пред да започне патувањето.

Еуросава - Скопје

icon
Откријте го вашето совршено патување со само неколку клика. Прелистајте разновиден избор на дестинации и сместувања прилагодени според вашите преференции. Од одморалишта на тропски плажи до пријатни планински одморалишта, ние сме тука за вас. Резервирајте го вашиот следен незаборавен одмор кај нас денес!