Чест одговор и прашање

Општо прашање

Почетната страница е првата страница што клиентот ја гледа, се состои од мени, лизгач, пребарување, препорачани хотели, хотели со најдобра понуда и подножје.

Откако ќе се пополнат параметрите во пребарувањето, ќе се прикаже прозорецот со сите хотели врз основа на тоа барање. Во левата страна на страницата е делот за филтри, каде што клиентот може да пребарува со одредено име на хотелот, филтрира по региони и број на ѕвезди што ги има хотелот.

Откако ќе го изберете хотелот што го сакате и собата во која можете да сместите, ќе се прикаже прозорец со сите информации за резервацијата. Името на хотелот, информации за хотелот (регионот и ѕвездите), собата што сте ја избрале претходно , датум на поаѓање, број на ноќевања, број на патници, крајна цена, се информации кои се прикажани во овој прозорец.

По завршувањето на резервацијата, во позадина се во тек процедурите за потврда. Статусот на резервацијата може да се провери во секое време со кликнување на „Провери резервација“ во менито.

Кога сте во последниот дел од резервацијата, во делот каде што се пополнети информации за патниците, информации за контакт, во горниот дел се дополнителните услуги кои се нудат за тоа патување.Вип трансфер, приватен трансфер, здравствено осигурување, осигурување за Откажување се дел од услугите кои агенцијата често ги нуди. Во секоја услуга има цена и за тоа.

При процесот на резервација, сите цени се во евра, но крајната цена во банка е направена со македонски денари, поради правилата и законите во Република Македонија.

Сите известувања за вашата резервација можете да ги најдете во е-поштата што сте ја регистрирале во контакт информациите за време на процесот на резервација.

img
Контактирајте не 24/7

+389 76 456 232

icon
Откријте го вашето совршено патување со само неколку клика. Прелистајте разновиден избор на дестинации и сместувања прилагодени според вашите преференции. Од одморалишта на тропски плажи до пријатни планински одморалишта, ние сме тука за вас. Резервирајте го вашиот следен незаборавен одмор кај нас денес!